augustus 07, 2018

Een stedentrip is een leuke manier om even te ontsnappen aan het drukke leven en nieuwe plekken te ontdekken. Je stapt het vliegtuig uit en loopt een nieuwe wereld binnen. Je weet niet precies waar je naartoe moet. Na je spullen gedropt te hebben in je hotel of hostel en een leuk restaurantje te hebben gevonden, plof je neer op een stoel in het zonnetje en voel je je al helemaal thuis in deze vreemde stad. Je hebt je natuurlijk wel verdiept in wat deze stad allemaal te bieden heeft en bent klaar om de stad te verkennen.

Het fijne aan een stedentrip is dat je niet veel mee hoeft te nemen. Je hebt geprobeerd om overal aan te denken en hebt alles bij je wat je nodig hebt. Van je tandenborstel tot je ondergoed, je zonnebrand, een vestje, enzovoort. Wij hebben hieronder een top 5 must-haves geselecteerd om jouw stedentrip nog aangenamer te maken.

1. Packing cubes

Voor veel reizigers klinkt het bekend. Je hebt al je spullen netjes opgevouwen en in je rolkoffertje of weekendtas gestopt. Je hebt een goede indeling gemaakt en zowaar past het precies.

Na één dag zoek je dat ene shirtje en is de chaos niet meer te overzien. Het shirtje ligt helemaal onderop en doordat je er niet bij kan, zijn al je shirtjes die je zo netjes opgevouwen had een rommeltje geworden. Met deze packing cubes heb je dat probleem vanaf nu niet meer. Ze bestaan uit 7 delen en verschillende formaten. Zo kun je je shirts netjes oprollen (op die manier kreukelen ze niet en kun je er meer kwijt). Ook voor je schoenen, ondergoed en sokken, korte broeken en truien kan je een tasje gebruiken. Deze zijn allemaal met een rits af te sluiten.

De packing cubes zijn perfect voor je stedentrip maar ze zijn eigenlijk voor elk soort vakantie geschikt. Ze passen in elke koffer, backpack of rugzak.Packing cubes

 2. Elektronica organizer

Ongemerkt gaat er altijd veel elektronica mee naar je stedentrip. Je oordopjes, een GoPro, een spiegelreflexcamera, al je opladers en nog wat SD-kaartjes. Om dit allemaal bij elkaar te houden hebben wij een onmisbare tool, de elektronica organizer.  Hier kun je al je multimedia in kwijt zonder dat het beschadigd. De zachte cover zorgt dat je spullen goed beschermd worden. 

elektronica organizer

 3. Hervulbare parfumverstuiver

Je wil liever geen zware flesjes parfum meenemen als je op stedentrip gaat, toch? Je wil natuurlijk wel lekker ruiken als je een avondje uit gaat. Deze hervulbare parfumverstuiver zorgt dat je praktisch geen extra gewicht mee hoeft te nemen en dat je toch lekker ruikt. Aan de onderkant zit een opening waarmee je makkelijk de parfumverstuiver kan vullen met jouw favoriete luchtje. Bekijk de parfumverstuiver hier en kies jouw favoriete kleur!

parfumverstuiver

 4. Zonnebril

Je hoopt natuurlijk op een lekker zonnig weekendje. Een goede zonnebril is dan onmisbaar. Met onze gepolariseerde zonnebrillen zit je dan helemaal goed. Ons favoriet voor je stedentrip is de PARIS zonnebril. Bij deze zonnebril krijg je  een mooi lederen hoesje zodat je bril niet beschadigd.

Zonnebril gepolariseerd

5. Luxe weekendtas

Tijdens je stedentrip heb je natuurlijk geen zin om continu met een zware tas op je rug te lopen. Deze luxe weekendtas heeft genoeg ruimte voor al jouw spullen. Aan de binnenkant zijn meerdere vakjes waar je je spullen makkelijk op kan bergen. Aan de buitenkant is een netje waar je eventueel een flesje drinken in kwijt kan. In de weekendtas is genoeg ruimte voor een 6-delige packing cubes en eentoilettas. Laat de stedentrip maar beginnen!

Weekendtas

Je bent nu helemaal ready voor je volgende stedentrip. Veel plezier en laat ons onder deze blog even weten waar je naar toe gaat en of je nog leuke onontdekte plekken hebt die jij andere Reismonkeys aan kan raden!