Zakelijk voordelig inkopen

Wil jij de artikelen van Reismonkey zakelijk extra voordelig inkopen? Dit kun je doen via Ankorstore of direct via ons. Voor inkoop van grotere aantallen, neem even contact met ons op via info@reismonkey.nl dan kunnen we advies geven.  

Inkopen Reismonkey reisartikelen via Ankorstore

Ankorstore is een internationaal platform waar merken hun producten kunnen aanbieden aan retailers en zakelijke klanten. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is een KVK-registratie. Als je je aanmeldt bij Ankorstore kun je profiteren van extra voordelige prijzen. Ankorstore biedt goede voorwaarden aan voor jou als ondernemer.

Let op: niet alle producten van onze webshop staan op Ankorstore. Mis je een product dat je graag wilt inkopen of wil je grote aantallen inkopen? Laat het ons weten via info@reismonkey dan helpen we je graag verder. 

Welkomstactie Ankorstore

Voor nieuwe klanten hebben wij iets bijzonders. Wij mogen namelijk een voucher van 200 euro weggeven. Zo kun je voor 200 euro bestellen en betaal je alleen de verzendkosten. Vanaf 300 euro is de verzending zelfs gratis.

Zo kun je dus een bestelling van 300 euro doen en betaal je slechts 100 euro. Daarnaast krijg je de eerste 2 maanden na je eerste bestelling ook nog eens 20% korting op daarop volgende bestellingen. 

Plaats je bestelling via deze link en gebruik de code LIFT-KQ9Z88EE om de korting toe te passen. 

Het assortiment van Reismonkey

Wij hebben 150+ artikelen in ons assortiment. Wij bieden handige reisartikelen aan, originele reiscadeaus voor een jarige of kerstcadeau en leuke accessoires van ons eigen merk die we tegen aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden voor wholesale.

Daarnaast kunnen wij ook kerstpakketten verzorgen, afscheidscadeaus of andere relatiegeschenken voor je bedrijf. Zo kun je jouw werknemers verrassen met een origineel cadeau! We hebben goed contact met grote merken zoals Gentlemen’s Hardware, Sass & Belle, TravelSafe, Allocacoc en veel meer merken. Ook deze producten zijn in te kopen in grote aantallen.

Neem vrijblijvend contact op via info@reismonkey.nl en vermeld in de mail in welke producten je interesse hebt en de hoeveelheid van de producten. Wij zullen dan een offerte maken of je doorverwijzen naar Ankorstore en een inschatting maken van de levertijd. We denken graag met je mee over de mogelijkheden!