OVER ONS

Leuk dat je ons wilt leren kennen! Wij zijn Mariska & Gideon van Reismonkey. We mogen onszelf met recht reisverslaafd noemen en met Reismonkey kunnen we onze passie hierin helemaal kwijt. Het liefst gaan we backpacken, maar van kamperen, een stedentrip maken of relaxen op een tropisch eiland worden we ook heel erg blij!

Alle reisartikelen die we aanbieden met Reismonkey hebben we zelf geselecteerd. In de backpack gaan er ook iedere reis weer nieuwe artikelen mee om te kijken of ze écht zo praktisch zijn en de kwaliteit goed is. Zo weten we zeker dat de reisartikelen die we aanbieden ook voor jouw reizen geschikt zijn. Wij worden blij van handige gadgets die het reizen een stukje leuker en makkelijker maken! 

Naast de webwinkel runnen, krijgen we er super veel energie van om zelf onze reisblog te schrijven. De meeste blogs worden door Mariska geschreven en  zijn allemaal  ervaringen van onze reizen. We geven je graag een unieke tip zoals een mega lokaal restaurant dat ons verrast heeft of een (te) gekke activiteit die je in geen één andere blog kan vinden! Zo kun je je ook als je niet op reis bent laten inspireren en even wegdromen.

Onze ultieme droom is om een Volkswagenbusje te kopen en daarmee de wereld rond te reizen! In Mexico hebben we al een keer een aantal dagen een rondreis in een Volkswagenbus gemaakt en dat was fantastisch.

Inmiddels hebben wij al meer dan 17.000 reisliefhebbers blij mogen maken met onze reisartikelen. Met onze betrouwbare verzendpartner zorgen we er voor dat de door jou bestelde reisartikelen snel en netjes geleverd worden. Het enige dat jij nog hoeft te doen is 100% genieten van jouw reis!

Live. Travel. Laugh.

>Bekijk onze handige reisartikelen<