OVER ONS

Hey, leuk dat je ons wilt leren kennen! Wij zijn Gideon en Mariska, de oprichters van Reismonkey. Andere culturen ontdekken door het onbekende aan te gaan en in het diepe te springen, dat is iets wat reizen wat ons betreft zo bijzonder maakt. Je leert nieuwe culturen kennen en daarmee ontwikkel je je persoonlijke groei. Je waardeert de kleine dingen meer in het leven, hebt een positievere mindset en je staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Reizen is bijzonder en dat is nou precies de reden waarom het onze passie is! Deze passie delen we maar al te graag met jou en de rest van de wereld zodat we jou kunnen inspireren en motiveren voor je volgende reis. Want we gunnen jou ook een onvergetelijke reis over de wereld!

Tijdens het reizen, in ons dagelijks leven en in ons huis: overal zie je onze liefde voor reizen terug, want dat is iets wat een échte passie is. Herken jij je hier ook in? Wij houden er van om al onze uitgebreide tips op Reismonkey.nl met jou te delen om jouw reis en leven een stukje leuker en makkelijker te maken. Dat doen we door bijvoorbeeld het delen van unieke bestemmingen of hoe jij het reisgevoel ook thuis kunt ervaren.

In onze webshop vind je daarom handige reisartikelen voor op reis, unieke reiscadeaus die je cadeau kunt geven aan een andere reisliefhebber en leuke accessoires om het reisgevoel in je huis te krijgen. Alle reisartikelen die we aanbieden in onze webshop hebben we zelf geselecteerd en zorgvuldig getest op reis in verschillende omstandigheden. Zo weten we zeker dat de reisartikelen die we aanbieden ook voor jouw reizen geschikt zijn! 

Naast onze webshop delen we al onze persoonlijke tips en ervaringen in onze uitgebreide reisblog. We geven je graag een unieke tip zoals een super lokaal restaurant dat ons verrast heeft, een (te) gekke activiteit die je in geen één andere blog kunt vinden of handige inpaktips voor het inpakken van je backpack! Zo kun je je ook als je niet op reis bent, laten inspireren en even wegdromen.

Onze ultieme droom is om een Volkswagen busje te kopen en daarmee de wereld rond te reizen! We hebben al een keer een aantal dagen een rondreis in een Volkswagen bus gemaakt door Mexico en ook een roadtrip door Nederland met een oude Volkswagen bus en dat was fantastisch!

Inmiddels hebben wij al meer dan 30.000 reisliefhebbers blij mogen maken met onze reisartikelen. Met onze betrouwbare verzendpartner zorgen we er voor dat de door jou bestelde reisartikelen snel en netjes geleverd worden. Het enige dat jij nog hoeft te doen is 100% genieten van jouw reis!

Live. Travel. Laugh.

>Bekijk onze handige reisartikelen<

Blijf op de hoogte