OVER ONS

Wij zijn Mariska & Gideon! We mogen onszelf met recht reisverslaafd noemen en met Reismonkey kunnen we onze passie hierin helemaal kwijt. Het liefst gaan we backpacken, maar van kamperen, een stedentrip maken of relaxen op een tropisch strand, worden we ook heel erg blij! Alle reisartikelen die we aanbieden met Reismonkey hebben we zorgvuldig uitgekozen en getest tijdens ons eigen reizen. Zo weten we zeker dat de reisartikelen die we aanbieden duurzaam en van goede kwaliteit zijn. Ons belangrijkste doel van Reismonkey is dan ook om het reizen voor jou weer een stukje leuker en makkelijker te maken (dan het al is)! 

Wij krijgen er super veel energie van om zelf onze reisblog bij te houden. De meeste blogs worden door Mariska geschreven. Naast dat het leuk is om herinneringen op te halen van ons eigen reis geeft het ons meteen een goede reden om extra veel leuke trips te maken. Een win-win situatie dus ;).

In onze blogs geven we je graag een unieke tip zoals een mega lokaal restaurant dat ons verrast heeft of een (te) gekke activiteit die je in geen één andere blog kan vinden! Zo kun je je ook als je niet op reis bent laten inspireren en even wegdromen. Onze ultieme droom is om een Volkswagenbusje te kopen en daarmee de wereld rond te reizen! In Mexico hebben we al een keer een aantal dagen geoefend en dat was fantastisch. De blog daarover lees je hier

Inmiddels hebben wij al meer dan 16.000 reisliefhebbers blij mogen maken met onze reisartikelen. Met onze betrouwbare verzendpartner zorgen we er voor dat de door jou bestelde reisartikelen snel en netjes geleverd worden. Het enige dat jij nog hoeft te doen is 100% genieten van jouw reis.

Live. Travel. Laugh.

>Ga verder naar handige reisartikelen<