Adverteren & Mediakit

Wat leuk dat je mogelijk met ons wilt samenwerken! Wij zijn Gideon & Mariska en in 2018 hebben wij Reismonkey opgericht. Wat ooit begon als een webshop in reisartikelen, is vandaag de dag uitgebreid met een interessante reisblog voor echte levensgenieters. Ons doel is om onze lezers te inspireren en motiveren om meer te reizen. Dat is de reden waarom je op ons blog kunt lezen over reizen in de breedste zin van het woord. Van het maken van een rondreis door Sri Lanka, kamperen in Nederland, tot aan een stedentrip naar Lissabon. Maar ook tips voor een zonvakantie naar Corfu, complete inpaklijsten en advies over de handigste reisartikelen. Bij Reismonkey zijn we er voor reizigers die alles uit het leven willen halen, zowel op reis als thuis!

Reismonkey is een groeiend platform

Wil je een bestemming, merk of product onder de aandacht brengen bij Nederlandse en Belgische reizigers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De afgelopen jaren hebben wij ons uiterste best gedaan om ons reisblog verder te professionaliseren, ontwikkelen en verbeteren. En dat is te zien in het resultaat. Met meer dan 22.000+ volgers op Facebook en Instagram, 100.000 unieke bezoekers per maand en 25.000 e-mailinschrijvingen (januari 2024) groeit ons platform iedere maand met zo’n 10-30%. Samenwerken met Reismonkey biedt dus niet alleen voordelen voor de korte termijn, maar ook op lange termijn kun je er de vruchten van plukken.

Samenwerkingsmogelijkheden

In het verleden hebben wij succesvol samengewerkt met diverse partijen. Denk aan toeristenbureaus, verhuurbedrijven, excursies, en webshops. We bieden verschillende samenwerkingsmogelijkheden aan waaronder het promoten van een bestemming d.m.v. een persreis of gesponsorde blogpost, het opnemen van een linkvermelding in een bestaand artikel of het schrijven van een review over een product. Wij geloven in de kracht van langdurige samenwerkingen en daar gaat onze voorkeur naar uit, maar we staan ook zeker open voor eenmalige samenwerkingen. Wij werken uitsluitend samen met partijen die 100% bij ons en onze doelgroep passen. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@reismonkey.nl om te bespreken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Mediakit en resultaten

Wil je meer weten over onze actuele bezoekersaantallen, doelgroep, samenwerkingsmogelijkheden en tarieven? Stuur een bericht naar info@reismonkey.nl en wij sturen je meer info en een inkijkje in onze mediakit!

Wellicht wordt jij ons volgende succesvolle partner. We spreken je graag!

samenwerken reismonkey mediakit