november 21, 2021

Een cadeau bedenken voor een reiziger is niet altijd even makkelijk. Zoek jij nog een origineel cadeau voor iemand die op wereldreis gaat, een kerstcadeau, een verjaardagscadeau of gewoon een cadeau om zomaar aan iemand te geven? Hoe tof is het om een gepersonaliseerd cadeau te geven van reisfoto's waar hij of zij de leukste herinneringen aan heeft. Van het bedrukken van een koffer tot aan een eigen Bucketlist boek samenstellen. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel originele fotocadeaus op internet te vinden en daarom hebben wij in deze blog onze top 10 originele fotocadeaus voor reizigers voor je geselecteerd!

10 Originele fotocadeaus

originele fotocadeaus

#1 Hexagon wanddecoratie

Afgelopen jaar heb ik van Gideon een geweldige wanddecoratie cadeau gekregen. Het was niet zomaar een fotocadeau zoals een standaard canvas schilderij, maar het waren allemaal hexagon tegeltjes met foto's van onze mooiste reizen. Het leuke aan hexagon tegels is dat je het elke keer kunt uitbreiden. Zo heb ik dit jaar drie tegels erbij gekocht en zo kun je je reiscollectie blijven aanvullen. Elk tegeltje heeft speciaal tape met een magneetstrip aan de achterkant zodat je het makkelijk kunt verplaatsen. Ook een groot voordeel is dat je door de tape niet hoeft te boren in de muur!

✈ Bestel hier de hexagon wanddecoratie

originele fotocadeaus

#2 Bagagelabel met foto

Wat iedere reiziger zou moet hebben, is uiteraard een bagagelabel. Stel dat je bagage is kwijtgeraakt op de luchthaven, dan kan diegene die het vindt door middel van een bagagelabel makkelijk contact met je opnemen, omdat hier je gegevens opstaan. Hoe leuk is het om een bagagelabel cadeau te geven met een eigen foto! Kies een leuke vakantiefoto uit, zet alle contactgegevens erop en je bent ready to go. Met een gepersonaliseerde bagagelabel herken je ook makkelijker je bagage op de bagageband!

✈ Bestel hier een bagagelabel

originele fotocadeaus

#3 Speelkaarten met foto

Iedere reiziger speelt wel eens een spelletje op reis. Een leuk cadeau om te geven zijn speelkaarten met eigen foto's. Je kunt de speelkaarten op reis gebruiken, maar ook thuis tijdens een spelletjesavond is het leuk om indruk te maken op je gasten. Daarnaast is het ook een origineel fotocadeau om deze speelkaarten als afscheidscadeau te geven aan iemand die op wereldreis gaat. Zo kan diegene altijd kijken naar foto's van jullie samen of andere herinneringen. Naast speelkaarten kun je ook andere spelletjes bedrukken met foto's zoals kwartet, UNO, vier op een rij, domino of memokaarten.

✈ Bestel hier de speelkaarten of andere spelletjes

originele fotocadeaus

#4 RVS Drinkfles met foto

Nog zo'n product wat niet mag ontbreken in onze top 10 originele fotocadeaus is een gepersonaliseerde RVS Drinkfles. Ik vind dat iedere reiziger een drinkfles mee zou moeten nemen op reis. Het houd je drinken koel en bij veel ho(s)tels kun je je fles vullen met water waardoor je weer bespaart op het kopen van plastic flessen water. Zo kun jij je steentje bijdragen voor het verbeteren van het milieu en het gebruik van minder plastic. Bij Smartphoto kun je nu een drinkfles van roestvrij staal bedrukken met je eigen reisfoto waardoor het nu nog leuker is om een drinkfles mee te nemen op reis!

✈ Bestel hier een RVS drinkfles met foto

originele fotocadeaus

#5 Bucketlist boek met foto

Niks is leuker dan een bucketlist opstellen. Hoe gaaf is het als je jouw eigen bucketlist kunt personaliseren met een eigen foto en naam. Leuk om als afscheidscadeau te geven aan iemand die op wereldreis gaat of gewoon aan iemand die van reizen houdt!

✈ Bestel hier je gepersonaliseerde Bucketlist boek

originele fotocadeaus

#6 Koffer met foto

Wil je écht een origineel fotocadeau geven? Geef dan een koffer met eigen reisfoto cadeau! Bij YourSurprise kun je koffers in verschillende maten zelf laten bedrukken met je eigen foto. Vanaf nu herken je meteen jouw koffer op de bagageband!

✈ Bestel hier je koffer met reisfoto

originele fotocadeaus

#7 Foto's in een doosje

Misschien zoek je een cadeau voor iemand die een wereldreis gaat maken of die een paar maanden op reis gaat. Dan is het leuk om een doosje met foto's als afscheidscadeau te geven. Wanneer iemand voor langere tijd op reist gaat, zal hij of zij gegarandeerd wel eens het thuisfront missen. Het is dan voor diegene heel fijn om een doosje bij zich te hebben waar allemaal foto's in zitten van vrienden, familie en leuke herinneringen. 

✈ Bestel hier een doosje met foto's

originele fotocadeaus

#8 Slippers met foto

Wat iedere reiziger wel meeneemt op reis zijn natuurlijk slippers. Zoek je nog een origineel fotocadeau? Geef hem of haar dan slippers met een foto cadeau. Of een foto van een mooie bestemming! Deze slippers zijn ook superleuk om te geven als afscheidscadeau voor iemand die lang op reis gaat.

✈ Bestel hier gepersonaliseerde slippers

originele fotocadeaus

#9 Ophangbare toilettas met foto

Een toilettas mag natuurlijk ook niet ontbreken wanneer je op reis gaat. Op de website van YourSurprise kun je nu een toilettas met haak bedrukken met een eigen reisfoto! Je kunt de ophangbare toilettas helemaal zelf ontwerpen met foto, logo, tekst en print. Ook leuk om als afscheidscadeau te geven!

✈ Bestel hier de toilettas met haak

#10 Sleutelhanger met foto

Een aantal jaar geleden heb ik Gideon een sleutelhanger cadeau gegeven met een foto van ons samen. De sleutelhanger met foto hangt bij ons in de auto, maar je kunt het natuurlijk ook aan je sleutelbos hangen of aan je backpack. Combineer een gepersonaliseerde sleutelhanger met deze Sleutelhanger Traveller en ik weet zeker dat diegene die dit krijgt een superleuk cadeau gaat vinden!

✈ Bestel hier je gepersonaliseerde sleutelhanger

✈ Bestel hier de Sleutelhanger Traveller
originele fotocadeaus

Nu je onze top 10 originele fotocadeaus weet, hoop ik dat je genoeg inspiratie hebt opgedaan voor het uitzoeken van een leuk afscheidscadeau, verjaardagscadeau of kerstcadeau! Er zijn nog veel meer leuke fotocadeaus te vinden op het internet, maar ik vind dat YourSurprise.nl en Smartphoto.nl de leukste en vooral origineelste cadeaus aanbiedt. Kijk dus vooral op hun website en vergelijk alle cadeaus zodat jij het geschikte cadeau vindt voor een reiziger! 

Meer inspiratie nodig voor reiscadeaus? Lees dan ook deze blogs!